fbpx

Termene și condiții


Dacă utilizaţi serviciile oferite de site-ul www.wink.ro în mod implicit, sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile de mai jos:

General


• Acest site (denumit generic SITE) este proprietatea WINK Network SRL, sub denumirea de brand WINK Public Multimedia, cu sediul în Iași, Strada Dr. Emil Savini, 3A, Iași, înregistrată la R.C. cu nr. J22/1767/2009, cod fiscal RO 26146060, cu punct de lucru în Strada George Coșbuc nr.51, Iași, cod postal 700472. Accesarea acestui site ori a oricărei părţi din acest site presupune acordul tacit în ce priveşte termenii ce urmează. Acordul de utilizare îşi produce efectele între dumneavoastră şi WINK Network SRL. Acceptarea se consideră tacită şi fără rezerve.

• WINK NETWORK SRL poate schimba conţinutul site-ului la orice moment, poate aduce modificări de structură, conţinut şi accesibilitate, poate sista furnizarea informaţiilor pe site, fără un acord prealabil şi fără vreo notificare către dumneavoastră ori către terţe persoane.

• Continuând să utilizaţi site-ul presupune acordul dumneavoastră tacit şi achiesarea în întregime la Termenii şi condiţiile prezentate în cele ce urmează. Utilizarea presupune acceptarea regulilor WINK NETWORK SRL.

• WINK NETWORK SRL poate schimba, suspenda sau întrerupe, în orice moment, fără a anunţa în prealabil, site-ul. De asemenea, poate limita accesul la site ori la anumite părţi din site. Totodată, WINK NETWORK SRL poate limita accesul la anumite facilităţi/frame-uri din site, poate aduce limitări de acces anumitor IP-uri fără notificări şi fără vreo răspundere.

1. Conținut


• Conţinutul site-ului este destinat uzului personal, fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate (incluzând, dar fără a se limita la, articole, informaţii, fotografii, date, clipuri audio/video – generic numite Conţinut) sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare – privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992, republicată – privind desenele şi modelele industriale. Lipsa menţiunii privind unele texte legale ori dispoziţii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.

• Site-ul şi Conţinutul sunt protejate de către Legea drepturilor de autor din România, precum şi de dispoziţiile privitoare la copyright aplicabile în alte teritorii decât România. Dumneavoastră nu puteţi copia, stoca, modifica ori transfera cu orice titlu, în parte ori întreg site şi/sau Conţinutul. Exploatarea este liberă, sub condiţia non-comercialitatii şi respectării termenilor impuşi de către WINK NETWORK SRL.

• Orice formă de copiere, stocare, modificare şi/sau transmitere a Conţinutului este expres interzisă, fără acordul prealabil şi scris al WINK NETWORK SRL.

• WINK NETWORK SRL nu răspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, născute ori izvorâte în legătură cu/din copierea, stocarea, modificare ori transferarea întregului ori a unei părţi din Conţinut în orice mediu.

• În cazul în care consideraţi că orice material publicat pe acest site de echipa redacţională sau de oricine altcineva încălca drepturile de autor sau orice alte drepturi, vă rugăm să ne sesizaţi acest lucru printr-un mesaj trimis la una dintre adresele publicate în secţiunea Contact a site-ului.

2. Drepturi de autor


• Toate drepturile sunt rezervate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau necomercial.

• Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afişarea, modificarea, crearea de produse sau servicii complete derivate, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului site-ului www.wink.ro, cu excepţia afişării pe ecranul unui computer personal şi imprimarea sau descărcarea, în scop personal şi necomercial, a anumitor documente sau informaţii explicit desemnate în acest scop, cu condiţia păstrării nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuală, alte drepturi de proprietate şi condiţiile de utilizare ale documentelor sau informaţiilor respective.

• Preluarea de informaţii de către alte site-uri web poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi de către Clubul Român de Presă: „Consiliul de Onoare consideră că preluarea fără cost a unor materiale de presă se poate realiza doar în limita a 500 de semne, dar fără a depăşi jumătate din articolul sau ştirea în cauză, asigurându-se astfel atât libera circulaţie a informaţiei, cât şi caracterul de «revistă a presei» susţinut de paginile de internet în cauză. În mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citată sursa informaţiei. Preluarea a mai mult decât cele prevăzute anterior se poate realiza doar în condiţiile unui acord, financiar sau de altă natură, încheiat cu deţinătorul drepturilor”. Sursa www.wink.ro va fi citată, cu link către site, în primul paragraf. La sfârşitul ultimului paragraf al ştirii şi în cadrul acestuia se va preciza “Integral pe www.wink.ro“ (sau o formulă echivalentă, practicată de site-urile în cauză), această formulă având link în www.wink.ro. De asemenea, la sfârşitul ştirii, după ultimul paragraf şi în afara acestuia (sau la începutul ştirii, în funcţie de layout-urile site-urilor în cauză), se va preciza în mod vizibil: “SURSA: www.wink.ro“, cu link către site-ul www.wink.ro. Mediile offline se supun de asemenea termenilor agreaţi de către CRP şi în conformitate cu prevederile Legii drepturilor de autor din România.

• Numele WINK Public Multimedia, logo-ul WINK Public Multimedia și site-ul www.wink.ro sunt proprietatea WINK Network SRL, niciuna dintre ele neputând fi utilizată fără acordul scris al WINK Network SRL.

3. Răspunderi


• Dumneavoastră sunteţi singurul responsabil atât faţă de terţi, cât şi faţă de WINK NETWORK SRL în legătură cu accesarea, utilizarea sau exploatarea Conţinutului. WINK NETWORK SRL îşi rezervă dreptul de a modifica, şterge orice mesaj postat pe site, interpretat la discreţia WINK NETWORK SRL ca fiind abuziv, defăimător, obscen ori de natură a aduce vreo atingere unui drept legal protejat.

• Utilizarea site-ului reprezintă faptul că declaraţi şi sunteţi de acord cu publicarea de către WINK NETWORK SRL a unui Conţinut, stabilit pe bază unor criterii proprii, Conţinut ce poate fi interpretat ca fiind publicat, prezentat într-o manieră care să nu fie conformă cu dorinţele dumneavoastră. Într-un astfel de caz, răspunderea WINK NETWORK SRLnu poate fi reţinută.

4. Transmiterea de informații către WINK NETWORK SRL


• Prin transmiterea de informaţii către se înţelege furnizarea de către dumneavoastră a unor materiale, incluzând, dar fără a se limita la mesaje, articole, informaţii, fotografii, date, clipuri audio/video.

• Transmiterea de informaţii către WINK NETWORK SRL echivalează cu acceptul acordat societăţii noastre, fiind liberă de orice obligaţie privind achitarea unei plăti şi/sau remuneraţii, neexclusiv şi pe o perioadă de 50 de ani, să utilizeze, copieze, publice, distribuie, în orice mod şi cu orice titlu, în orice mediu existent ori descoperit în viitor, aceste informaţii.

• Totodată, prin transmiterea de informaţii către WINK NETWORK SRL, se prezumă acordul dumneavoastră privind despăgubirea WINK NETWORK SRL şi/sau a terţilor ca urmare a existenţei/naşterii unor prejudicii de orice fel din utilizarea, copierea, publicarea sau distribuirea respectivelor informaţii. WINK NETWORK SRL nu acceptă o răspundere limitată din partea furnizorului de informaţii.

• WINK NETWORK SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru materialele postate pe acest site de alte persoane decât cele care au un contract semnat cu instituţia. Ne disociem de mesajele cu caracter rasist, xenofob, antisemit, calomniator, insultător, defăimător, obscen sau indecent publicate pe site de utilizatori în secţiunea de comentarii.

5. Obligațiile utilizatorilui la înregistrare


• Accesul la conţinutul online al site-ului www.wink.ro este liber.

• Pentru opţiunea “Contact”, utilizatorului i se va cere să ofere datele sale de contact. Formularul (formularele) de înregistrare va conţine informaţii de contact detaliate ale utilizatorului (numele complet, compania, telefonul mobil, adresă de e-mail).

• Toate datele pe care le furnizează utilizatorul trebuie să fie reale, acesta fiind responsabil pentru ele.

Răspundere și Limitări

Prin accesarea site-ului, transmiterea unui mesaj și utilizarea site-ului acceptați în mod expres și neechivoc Termenii și condițiile site-ului în ultima sa versiune comunicată în cadrul site-ului. Ulterior, utilizarea conținutului echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor și condițiilor site-ului și/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor și Condițiilor Site-ului. Sunteți responsabil pentru verificarea versiunii finale a Termenilor și Condițiilor ori de câte ori utilizați site-ul.

Acceptarea Termenilor și condițiilor site-ului se confirmă prin bifarea checkboxului corespunzător din site și/sau prin trimiterea mesajului.

Societatea nu își asumă răspunderea pentru nici un fel de pierdere (materială, financiară, de date sau informații) care poate sa apară direct sau indirect din cauza informațiilor incluse pe sit sau a nefuncționării sau funcționarii necorespunzătoare a acestui site.

Nu putem fi responsabili pentru daune aduse calculatorului dumneavoastră sau viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către dumneavoastră sau navigării pe site-ul nostru sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru.

Nu suntem responsabili pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare, daune indirecte, incidente sau de consecință de orice tip, care decurge din sau are în vreun fel legătură cu orice utilizare a site-ului nostru sau a conținutului, datelor, materialelor sau informațiilor găsite în acesta, cu orice neîndeplinire sau întârziere (inclusiv fără limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componentă a acestui site pentru achiziționare sau plată), sau executarea sau neexecutarea de către noi sau de către orice furnizor, chiar dacă noi sau furnizorul nostru am fost avizați de posibilitatea de daune aduse acestor părți sau oricărei alte părți.

Această exonerare de răspundere se aplică oricăror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsă a performanței, eroare, omisiune, întrerupere, eliminare, defect, întârziere în operare sau transmisie, virus de calculator, defecțiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificarea, sau utilizarea înregistrării, fie pentru încălcarea contractului, comportament dăunător, neglijență, sau în baza oricărei cauze de acțiune.

Reclamații

Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea, aspecte legate de înscrierea la evenimente și alte asemenea, ne va fi comunicată direct, prin email la adresa office@wink.ro.

Nemulțumirea dvs. va fi înregistrată și veți primi un răspuns în scris, pe adresa de email menționată cu ocazia aducerii la cunoștința noastră a nemulțumirii dvs., în termen de cel mult 72 ore, raportate la o zi lucrătoare.

Clientul declară că este de acord să nu facă publice aceste nemulțumiri (pe rețelele de socializare, media, discuții la petreceri private sau în orice altă modalitate) sub rezerva suportării daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus proprietarului site-ului prin aceste acțiuni.

Orice reclamație se depune în termen de maxim o lună de la data sesizării situației reclamate.

6. Cookies


Site-ul www.wink.ro, foloseşte „cookie”-uri. „Cookie”-urile reprezintă date stocate pe hardul utilizatorului, conţinând informaţii despre utilizator. Folosirea mecanismului de tip „cookie” reprezintă un avantaj în folosul vizitatorilor. De exemplu, prin întroducerea unui „cookie” pe site-ul www.wink.ro, va fi suficient ca un utilizator să se logheze pe site doar o singură dată cu parola, câştigând astfel timp pe parcursul navigării pe pagina noastră. Dacă utilizatorul refuză un „cookie”, poate să utilizeze în continuare site-ul www.wink.ro.

„Cookie”-urile ne ajută la urmărirea şi segmentarea intereselor utilizatorilor noştri, pentru a intensifica experienţa vizitării site-ului nostru.

7. Trimite articol


Dacă utilizatorul doreşte să utilizeze serviciul nostru de referinţe informându-şi un prieten în legătură cu site-ul sau newsletter-ul nostru, îi vom cere adresa de e-mail a prietenului său. WINK NETWORK SRL va trimite automat prietenului său un e-mail prin care îl invită să viziteze site-ul. WINK NETWORK SRL stochează această informaţie pentru singurul scop de a trimite acest unic mesaj e-mail.

8. Opțiunea de dezabonare


Utilizatorii au posibilitatea de a se dezabona în momentul în care nu mai doresc să primească un newsletter de la WINK NETWORK SRL, prin intermediul link-ului de dezabonare conţinut în e-mail. Dezabonarea de la newsletter se face online, trimiţând solicitarea de dezabonare prin intermediul formularului de feedback, accesibil pe site după logare.

9. Securitate


WINK NETWORK SRL adoptă toate măsurile de securitate pentru a proteja informaţiile personale ale utilizatorilor săi. În momentul completării datelor personale pe site-ul nostru, informaţiile vor fi protejate atât offline, cât şi online. Formularele de abonare la newsletter-ul WINK NETWORK SRL necesită întroducerea unor date personale (de exemplu, numărul de telefon mobil), care vor fi protejate. Toate informaţiile despre utilizatori sunt confidenţiale. Doar angajaţii a căror activitate specifică implică lucrul cu informaţii personale (de exemplu, reprezentanţii serviciu clienţi) au acces la datele de identificare ale utilizatorilor. Serverele pe care sunt stocate informaţiile personale de identificare a utilizatorilor sunt localizate într-un loc securizat.

10. Răspundere juridică. Despăgubiri


• Conţinutul acestui site, inclusiv ştirile, cotaţiile, datele şi alte informaţii, este furnizat de WINK NETWORK SRL şi de către furnizorii săi de conţinut. Acest site furnizează instrumente de informare, însă nu oferă niciun fel de sfat şi nici nu face vreo recomandare referitoare la anumite instrumente financiare, investiţii sau produse.

• WINK NETWORK SRL nu cere clienţilor săi informaţii personale prin intermediul unei corespondenţe nesolicitate de aceştia. Orice tip de corespondenţă care oferă sfaturi financiare sau orice mesaj nesolicitat care cere divulgarea de informaţii personale trebuie considerat un fals şi raportat către WINK NETWORK SRL prin intermediul formularului de contact accesibil pe site.

• WINK NETWORK SRL şi furnizorii săi de conţinut nu răspund pentru erorile, impreciziile sau întârzierile în furnizarea conţinutului oferit de SITE şi nici pentru orice acţiune care se bazează pe acest conţinut. WINK NETWORK SRL îşi declină orice responsabilitate privind garantarea, explicită sau implicită, a acurateţii conţinutului furnizat de terţi sau a felului în care informaţia serveşte anumitor scopuri. Deşi WINK NETWORK SRL face toate eforturile pentru a obţine informaţii de încredere de la furnizorii săi externi, nu garantează acurateţea informaţiilor furnizate de aceştia.

• Fiecare utilizator al SITE-ului este de acord ca, la cererea WINK NETWORK SRL, să exonereze de răspundere www.wink.ro şi pentru orice acţiuni judiciare sau extrajudiciare, şi să acopere cheltuielile de judecată şi orice alte cheltuieli care ar putea să apară ca urmare a încălcării de către utilizatorul respectiv a clauzelor din prezentul document. Persoanele fizice sau juridice responsabile de încălcarea prevederilor din prezentul document vor suporta prevederile legislaţiei în vigoare în România.

• WINK NETWORK SRL îşi rezervă dreptul de a modifica şi actualiza aceste condiţii în orice moment. Modificările devin efective de la momentul publicării lor pe site.

11. Încheierea responsabilităților


Responsabilităţile şi obligaţiile părţilor contractante sub aceşti Termeni şi Condiţii vor rămâne aplicabile, până la momentul în care acordul va înceta din partea oricărei părţi. Puteţi încheia respectarea Termenilor şi Condiţiilor în orice moment printr-o notificare scrisă adresată către WINK NETWORK SRL la adresa de e-mail: office@wink.ro, comunicând că nu doriţi continuarea colaborării.

Dacă vom considera că aţi încălcat ori vă suspectăm că aţi încălcat una sau mai multe prevederi, ne rezervăm dreptul de a vă suspenda sau înceta definitiv accesul în Companie, fără o notificare în prealabil, dumneavoastră rămânând responsabil pentru daunele produse.

12. Soluționarea conflictelor. Legea aplicabilă.


Contractul va fi guvernat şi interpretat în conformitate cu legea romană. Orice conflict apărut va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care acest lucru nu este posibil, prima cale de soluţionare este medierea, în condiţiile legii, iar dacă aceasta eşuează, se apelează la instanţele româneşti competente de la sediul Companiei.

13. Modificarea termenilor și condițiilor


Puteţi citi ultima versiune a Termenilor şi Condiţiilor în orice moment pe această pagină.

Ne rezervăm dreptul, la discreţia noastră, să actualizăm, schimbăm sau să înlocuim orice parte din aceşti Termeni şi Condiţii, publicând pe canalele de comunicare disponibile informări despre actualizările şi/sau schimbările aduse. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificaţi site-ul periodic pentru orice schimbare de politică. Continuarea utilizării site-ului, după publicarea informărilor despre actualizări şi/său schimbări aduse Termenilor şi Condiţiilor, constituie acceptul dumneavoastră pentru acestea.