WINK la feminin

08.03.2022


Că de n-ar fi ele, nu s-ar mai povesti… WINK la feminin înseamnă creativitate, ambiție, curaj, perseverență, frumusețe, bunătate și un pic de magie individuală, de la fiecare zână care face parte din echipă sau a făcut. Deși le cunoști zilnic implicit prin simplul mers al lucrurilor, am găsit ocazia potrivită să ți le prezentăm și altfel. Despre provocările și bucuriile rezultate din îmbinarea vieții personale cu un job în Publicitate, personalitățile noastre diverse și felurile în care fiecare dintre noi este supereroină în micul ei univers, afli în următoarele rânduri.

Tags

Women's Day

WINK la feminin

8 martie

Share

Ioana Agrosoaie, Sales SpecialistTimp pentru mine e atunci când: Uneori arată ca o dimineață târzie în pat, cu un munte de pancakes și o cană aburindă de cafea, delectându-mă cu o carte bună. Alteori, ca o dupa-amiază petrecută făcând ordine de la A la Z prin casă, cu muzica dată la maximum. Iar uneori (mai rareori, ce-i drept), poate fi o noapte nebună de distracție cu prietenii prin cine-știe-ce local până la cine-mai-știe-cât arată ceasul.

Echilibrul dintre viața personală și profesie: Nu trebuie setat din balanță atunci când îți place ceea ce faci. 😊

Mi-aș spune mie, puștoaicei: Chiar dacă planurile pe care ți le-ai făcut și timeline-ul pe care-l aveai în minte nu vor decurge neapărat conform așteptărilor, viața ți s-a aranjat mai bine (pentru tine) decât ai fi crezut vreodată. Ah, și apropo, ideea că într-o zi te vei trezi „adult” is a joke, suntem toți doar niște copii cu mai multe teme de făcut.

Mă simt puternică atunci când: Nimic nu imi dă putere și încredere în mine că sunt o „femeie independentă” mai mult decât curățatul mașinii în diminețile alea cu minus multe grade și plus mulți cm de ninsoare...Andra Androniciuc, OOH Media & Marketing CoordinatorCea mai frumoasă realizare: 5 burse Erasmus și 1 doctorat 😎

Timp pentru mine e atunci când: Călătoresc ori stau cu familia și prietenii.

Îmi mulțumesc pentru: atitudinea zen 😂

Mi-aș spune mie, puștoaicei: Carpe diem!

O femeie din comunitatea ieșeană, care mă inspiră: mama 💕

Un moment amuzant, al meu, la birou: Atașez 3 poze – când m-am îmbrăcat la fel ca Puișuca (aka Cristina) + când am vărsat sosul pe mine la un eveniment WINK - Adservio la București + când mi-am dislocat umărul în teambuilding în Deltă.
Mădălina Bejan, Senior Graphic DesignerGuilty pleasures: O cafea „furată” cu o prietenă.

O femeie din comunitatea ieșeană, care mă inspiră: Din comunitatea de mamprenoare, prietena mea Iuliana Sosu, care deține Jolibebe / Perne pentru gravide, o mămică cu doi copii și cu multe idei creative.

Cum m-a ajutat viața de mamă să reușesc la muncă: Deși e mult mai greu acum cu bebe, iar timpul exclusiv pentru mine lipsește cu desăvârșire, mă organizez cu totul altfel și reușesc să fac mai multe lucruri.


Cristina Ababei, Sales DirectorCea mai mare provocare ca mamă cu full-time job: Să țin ședințele pe Zoom și să vorbesc la telefon cu clienții în perioada de lockdown. Am stat pe balcon multă vreme, în timp ce fetița striga: „Mai durează mult ședința astaaaa?!”.

Cel mai bun sfat primit de la o femeie: Mama m-a învățat să fiu autentică, să dau ce e mai bun din mine indiferent de locul pe care-l ocup în lume, să fiu empatică. Oamenii vor uita ce le-ai spus, însă nu vor uita niciodată cum i-ai făcut să se simtă.

Cel mai frumos mesaj de la mine, pentru mine: Păstrează-ți și folosește-ți veselia mereu! Nimic nu durează o veșnicie, chiar și momentele urâte din viață.


Alina Al Share, Finance DirectorCea mai frumoasă realizare: Familia mea… soțul meu alături de care am o relație de 17 ani dintre care 10 de căsătorie, copilul meu minunat de 3 ani și cuplul de prieteni necuvântători cu care am conviețuit 12 ani, casa și carierele noastre.

Cea mai mare provocare ca mamă cu full-time job: Îmbolnăvirea celui mic (3 ani) și faptul că uneori îmi doresc să mai termin câte un raport și îmi mai iau laptopul acasă și vrea să facă și el ce face mami.

O prejudecată despre „femeile de carieră”, care mi-aș dori să dispară: Nu pot fi bune ca lideri/manageri.

Echilibrul dintre viața personală și profesie: Depinde de momentele lunii (respect deadline-urile date atât de ANAF cât și de managerul meu direct). Uneori e profesie 70% & 30% viață personală, alteori 50/50.

Mi-aș spune mie, puștoaicei: Ești cea mai bună versiune a ta, Te iubesc.

O femeie din comunitatea ieșeană, care mă inspiră: Alexandrina Dinga


Adina Ciubotariu, Financial AnalystGuilty pleasures: Experienţele culinare. Iubesc să încerc gusturi noi, combinaţii noi, localuri noi.

Timp pentru mine e atunci când mă bucur de natură şi de oameni dragi.

Îmi mulțumesc pentru că nu am renunţat la a lupta pentru ceea ce îmi doresc şi pentru faptul că am reuşit să trec peste greutăţi şi să devin mai puternică.

Un viitor mai bun pentru femei este cel în care ne susţinem una pe alta şi încercăm să evoluăm împreună. Women power!

Mă simt puternică atunci când am o zi productivă, când reuşesc să rezolv tot ceea ce aveam în plan, iar la finalul zilei găsesc loc şi de mici plăceri.

Cel mai frumos mesaj de la mine, pentru mine: Focusează-te pe ceea ce îți doreşti, munceşte pentru a ajunge unde îţi doreşti şi, totodată, nu uita să te bucuri de drum. Life is pretty beautiful if you don’t take it too seriously.


Amelia Mistreanu, Assistant Manager
Guilty pleasure: Gustare câmpenească cu pâine la cuptor sau turtă, cârnăciori subțiri și ceapă roșie.

Cel mai bun sfat primit de la o femeie: Să nu neglijez iubirea în tinerețe, că-s ani superbi. De la doamna profesoară de Limba și Literatura Română din generală, cu care țin și acum aproape.

Timp pentru mine e atunci când: Am în mână o cafea bună și ies la o plimbare.

Femei din comunitatea ieșeană care mă inspiră: Crina Penteleychuk și Nicoleta Hrițcu

Mă simt puternică atunci când: Reușesc să ajut.


Selena Carază, Communication CoordinatorGuilty pleasures: Să-mi iau ziua de luni liberă și să nu fac nimic sau cel mult să mă plimb prin oraș dimineața devreme, când lumea începe să se dezmorțească printre cafele cu oftatul tipic căci „e iarăși luni”.

Un viitor mai bun pentru femei: Cred că cel mai bine e atunci când ne sunt asigurate spațiul, timpul și resursele necesare pentru a rămâne în armonie cu energia feminină și creatoare din noi, inhibată într-un prezent în care suntem adesea obligate de împrejurări să fim mai mult pentru alții și mai puțin pentru noi. Când suntem susținute să dăm glas femeilor reale care urlă în noi, abia atunci ni se dezlănțuie NATURA. Așa, cum zice Passenger:


She's a whistle on the wind, a feather on the breeze
A ripple on the stream, she is, sunlight on the sea
She's a soft summer rain, falling gently through the trees

She's cunning as a fox, clever as a crow
Solid as a rock, she is, stubborn as a stone

She's as new as the springtime, strong as autumn blows
Warm as the summer and, soft as the snow

Cel mai frumos mesaj de la mine, pentru mine: Te văd.