Welcome to OOHUB

01.09.2021


Ca să știi tot ce știm noi despre publicitate.


Pe principiul ce știm noi despre publicitate, ar trebui să știi și tu, ne-am aventurat într-un spațiu virtual menit să-ncapă în el toate noutățile din domeniu și știrile OOH-related, exemple de așa da sau nu și surse de inspirație, guidelines, mai ales de design, și alte povestiri cu și despre noi, poate vrei să știi ce muzică mai ascultăm la mansardă, cum își bea cafeaua omul de la vânzări sau ce are în sertar copywriterul. Ți le spunem pe toate pe parcurs.


Promitem că vei găsi așa:

Tags

OOHUB

out and about

designing ooh

the scoop

Share

All about OOH

Articole aduse la zi, cu reguli de bun simț estetic în vizualuri pe OOH. Totul a plecat de la Biblia noastră de design pe care o dăm la răsfoit clienților pentru a realiza materiale vizuale corecte, care să-și îndeplinească obiectivele și să fure priviri. Așadar, aici vei găsi reguli de bază referitoare la fonturi, stiluri, culori, animații și poziționări ale logoului, dar vei afla și despre cele mai fierbinți trenduri ca să rămâi pe val.


Out and About

Un fel de sufrageria a noastră în care îți povestim despre noi, dar și ce mai facem noi și credem că ți-ar face bine să știi. Să treci și pe-aici, căci e cu inside jokes, de-ale casei și cele mai frumoase și utile lucruri pe care le facem. Nu ne lăudăm, dar te inspirăm.


The Scoop

The scoop este newsletterul nostru intern, pe care-l distribuim săptămânal, cu vești revigorante ca o cafea de luni dimineața. Ne-am dat seamă că o mare parte dintre informații merită transmise mai departe. Vorbim despre știri OOH-related și tot ce mai citim și descoperim a fi wow, pentru a-ți începe săptămâna cu o gură proaspătă de informație.


Connected: Marcom & more

Marea adunare a tot ce-i super nou-nouț despre marketing și comunicare. E the go place ca să înțelegi ce se-ntâmplă de fiecare dată când internetul o ia razna. Găsești cele mai fresh trenduri, cele mai la cald campanii și ce se mai întâmplă la case și branduri mai mari.Cam tot ce-i crazy, sexy, cool enough și merită să fie știut & văzut.


OOHUB e oficial deschis! Sperăm să găsești aici răspunsuri pe măsura întrebărilor tale - altfel, nu uita că suntem la un mesaj distanță. În definitiv, OOHUB e mai ales al tău și mai fain ar fi să-l construim împreună!