Suport

Publicitatea OOH încorporează acum un număr mare de formate: bannere, digital signage, mobilier urban, formate gigant și noi structuri, care oferă numeroase posibilităţi creative, platforme și tehnologii pentru a genera brand experience și pentru a ajunge ușor la consumatorii activi, aflaţi on the go, în afara casei.

Poteţialul OOH-ului digital, de a face campaniile relevante, flexibile și tactice, este unul enorm.

La WINK, un department dedicat și specializat în crearea și dezvoltarea de campanii multi-format lucrează împreună cu tine pentru a concretiza ideile tale în noi soluţii și structuri care să maximizeze potențialul fiecărui sector în parte.

DEZVOLTARE DINAMICĂ

Potenţialul OOH-ului digital de a implementa campanii relevante și responsive este unul enorm. Vedem deja o schimbare în OOH-ul digital creativ, de la campanii liniare, în buclă, la campanii dinamice, care implică o reacţie din partea consumatorului. La WINK, o echipă de programatori lucrează pentru a dezvolta produse și aplicaţii adaptate pentru campanii care să accepte din ce în ce mai multe condiţii și triggere. Pentru fiecare caz în parte, dezvoltăm, de asemenea, o serie de date și rapoarte relevante pe care le transmitem către client sau agenţii, cu scopul de a optimiza cȃt mai mult campaniile.

EXECUŢII LINIARE

În reţeaua WINK, pe formatul Digital Signage, sunt difuzate, predominant, spoturi video cu diverse specificaţii tehnice.
Echipa noastră de producţie poate crea și gestiona materiale video (full motion, subtle motion, dynamic copy), precum și printuri de mari dimensiuni, adaptate diferitelor formate existente în portofoliu. Abordarea noastră specializată în Motion Graphics, Video Editing, Photo Editing și Graphic Design este construită în 9 ani de experienţă de lucru pe realizarea de materiale adaptate formatelor și sectoarelor din reţea.
Sugestii format: Digital Signage | Banner | Landmark

STRUCTURI SPECIALE

Realizarea suporturilor pentru suprafeţe mari de afișaj, structuri adaptate pentru proiecte speciale, mobilier urban sau decorări și găsirea celor mai bune soluţii de implementare a funcţionalităţilor dorite în sectoarele solicitate.
Sugestii format: Landmark | Banner

PLANIFICARE și CONSULTANŢǍ MEDIA

Publicitatea OOH încorporează acum un număr crescut de formate care oferă numeroase posibilităţi creative, platforme și tehnologii care pot fi integrate în campanii. Tocmai această integrare generează brand experience, impact puternic și face ca o campanie să ajungă la consumatorii activi, aflaţi on the go, în afara casei.
Care sunt formatele disponibile? Care este funcţionalitatea lor? Care sunt particularităţile fiecărui sector în parte? Cum poate o campanie pe diferite formate, sectoare și produse să funcţioneze și cum se poate ajunge la un raport cost/beneficii corect?
WINK oferă insighturi valoroase cu privire la formate, tehnologii, medii și sectoare.