Soluții

OOH-ul digital este cea mai eficientă modalitate de a ajunge la consumatorii activi, aflaţi on the go, în afara casei. Oferă publicitarilor avantajul și posibilitatea de a particulariza mesajul, de a-l face relevant pentru diferite categorii de public și de a-l adapta la loc, circumstanţe, timpul din zi sau ziua din săptămână.

Există numeroase modalităţi în care tehnologia poate fi integrată cu OOH-ul digital. Descoperă posibilităţile pe care le oferă WINK!

GPS Trigger

Este din ce în ce mai important ca brandul să vorbească cu publicul în locul potrivit și la momentul potrivit.

Combinația dintre tehnologia geo-targeting și OOH-ul digital oferă o metodă foarte eficientă de a face mesajul relevant pentru consumatori.

Inserţii geo-poziţionale: declanșarea mesajului în funcţie de o arie geografică prestabilită

Folosit în Digital Signage
Adecvat pentru Transport Public

Live Data Feed

Fie că este vorba de condiţii meteo, intervale orare, ora din zi sau ziua din săptămȃnă, este esențial ca mesajul de brand să fie relevant.

Folosind DOOH, acest lucru este posibil în oricare dintre sectoarele transport, retail sau outdoor. Utilizând condiţionări sau triggere, mesajul va fi declanșat conform datelor stabilite în campanie și în întotdeauna în funcţie de acestea.

Folosit în Digital Signage
Adecvat pentru Transport Public | Retail | Outdoor

Prime Time

Flexibilitatea crescută a DOOH îmbunătăţește considerabil eficienţa mediului.

Disponibilitatea spaţiului de difuzare se împarte în intervale orare, în funcţie de impactul mesajului asupra publicurilor vizate. Intervalele de prime time, night time sau standard time sunt puse la dispoziţia clienţilor pentru a targeta audienţa prin vizualuri și mesaje distincte.

Folosit în Digital Signage
Adecvat pentru Outdoor

Live Video Stream

Este din ce în ce mai importantă experienţa pe care o generează canalele media.

Spre deosebire de mediile clasice, tehnologia WINK permite fie interfaţarea cu sistemele de supraveghere video – posibilitate foarte utilă regiilor de transport în comun, fie comutarea la programe TV pentru entertainmentul consumatorilor – în centrele comerciale.

Folosit în Digital Signage
Adecvat pentru Transport Public | Retail

Informații publice și mesaje urgente

Platforma și softul WINK reprezintă un instrument viabil și un real suport în susţinerea comunităţii locale prin transmiterea de informaţii în timp real:

  • Diseminarea informaţiilor de interes public
  • Informarea publicului în timp real în cazul unor situaţii de urgenţă sau asupra situaţiei din trafic
  • Informaţii adresate publicului călător
  • Mesaje urgente pentru informarea călătorilor privind blocaje, schimbări de traseu, atenţionări și modificări de program

Folosit în Digital Signage
Adecvat pentru Transport Public | Retail | Outdoor

Conţinut editorial

WINK livrează, în timp real, o varietate largă de conţinut dinamic și atractiv, care informează și angajează publicul într-o experienţă care generează rezultate.

Fie că este vorba de mesaje informaţionale, educative și de divertisment – de la știri, vreme, sport, economic, lumea digitală, natură, cultură, știinţă – sau de mesaje cu caracter informativ pentru transportul public – ora, numărul mijlocului de transport, legături, timp estimat pȃnă la venirea următorului mijloc de transport, staţii, traseu, reţeaua oferă audienţei oportunitatea de a sta conectată la mediul înconjurător și de a avea acces la o doză semnificativă de noutate și informaţii utile.

Folosit în Digital Signage
Adecvat pentru Transport Public | Retail