Serviciile WINK permit comunicarea eficientă atȃt pentru traficul auto cȃt și pentru traficul pietonal, în spaţiile publice.

Soluţia WINK de digital signage, împreună cu softul personalizat în funcţie de nevoi, permit comunicarea în timp real, economic și eficient cu potenţialii clienţi. Recepţionarea și asimilarea informaţiei este influenţată și de dimensiunea ecranelor, de poziţionarea lor și de caracterul dinamic al conţinutului difuzat.

Beneficiile digital signage în sectorul Outdoor

Comunicare relevantă

Soluţiile de digital signage permit distribuirea în timp real a informaţiilor actuale, curente. Programarea conţinutului în funcţie de intervale orare oferă avantajul și posibilitatea de a particulariza mesajul, de a-l face relevant pentru diferite categorii de public și de a-l adapta la timpul din zi sau ziua din săptămână.

Influențarea deciziei de cumpărare

Poziţionate în imediata vecinătate a instituţiilor culturale, administrative, financiare și de retail din oraș, ecranele digitale au o influenţă directă asupra deciziilor de cumpărare ale trecătorilor. Recepţionarea și asimilarea informaţiilor este influenţată și de dimensiunea ecranelor, de poziţionarea lor și de caracterul dinamic al conţinutului difuzat.

Adresabilitate eficientă pentru traficul auto și pietonal

În spaţiile publice cu un flux mare de pietoni și trafic auto, digital signage oferă o acoperire foarte largă a oportunităţilor pentru promovarea produselor, ofertelor sau a noutăţilor și contribuie activ la creșterea notorietăţii de brand.

Optimizarea costurilor

Amplasarea ecranelor digitale în spațiile publice elimină costurile de producţie și le reduce pe cele de distribuţie. Astfel, spre deosebire de afișajul outdoor clasic (panouri statice), utilizarea spaţiului se face mult mai rentabil, cantitatea de conţinut transmisă este mult mai mare, iar actualizarea mesajelor, schimbarea lor și modificarea campaniilor se face în timp real.

Creșterea reputației

Ecranele digitale cu luminozitate crescută și design modern, precum și formatele outdoor gigant, care oferă imagini dinamice, sunt de 7 ori mai vizibile decȃt panourile statice. O amplasare corectă a ecranelor și un conţinut adecvat publicului au capacitatea de a crea un mediu pozitiv și joacă un rol important în arhitectura clădirilor și a bulevardelor în general.

Soluţii complete pentru spațiile publice

Introducerea soluţiei WINK de digital signage în spaţiile publice include toate componentele necesare: hardware, instalare și testare funcţionalitate, software cu platformă web-based, concepere layout și design pentru comunicare, licenţiere soft bazat pe modelul SaaS (Software as a Service), dar și mentenanţă hardware și asistenţă.

Distribuţia optimă a ecranelor digitale

O condiție esențială pentru implementarea cu succes a unei reţele în spaţiul public include o planificare atentă pentru poziţia ecranelor și pentru numărul lor. Pentru selectarea optimă și plasarea de ecrane în locuri publice trebuie avute în vedere luminozitatea, calitatea și modul de utilizare a ecranelor, obiectivele de comunicare, expunerea la trafic și poziţionarea eficientă pentru trecători, indiferent de poziţia lor de vizualizare.

Hardware adaptat la spaţiul public

Infrastructura este special adaptată pentru a funcţiona în regim 24/7/365, iar toate componentele hardware sunt special dezvoltate pentru utilizarea lor în spaţiul public. Ecranele cu luminozitate intensă sunt adaptate pentru utilizarea lor intensivă, cu unghi larg de vizualizare. În situaţia întreruperii conexiunii la reţea, player-ul va continua difuzarea conţinutului folosind tehnologia de stocare a datelor și asigurȃnd astfel distribuirea conţinutului în mod normal. Funcţionalitatea componentelor hardware este monitorizată în timp real de la distanţă, iar sistemul WINK garantează un nivel înalt de performanţă și de prevenire a întreruperilor.

Hardware

Display:


 • Afișaj profesional adaptat la utilizare intensivă
 • Luminozitate crescută
 • Unghi larg de vizualizare
 • Consum redus de energie
 • Monitorizarea de la distanță a funcționalității

Player:


 • Design robust, industrial, potrivit pentru utilizarea lui în condiţii solicitante de mediu
 • Potrivit pentru funcţionarea în regim 24/7/365
 • Consum redus de energie

Conectivitate:


 • Toate componentele sunt adecvate pentru funcționarea într-un mediu solicitant
 • Suportă multiple intervale de frecvenţă
 • Platformă: Linux
 • Acces de la distanţă prin intermediul interfeţei web integrate

Software

Managementul conţinutului dintr-un singur loc

Softwareul și platforma WINK permit gestionarea și controlarea conţinutului distribuit în baza unui management pe mai multe niveluri, ceea ce permite integrarea inteligentă a unui conţinut specific pe multiple grupe de reţele. Sistemul WINK suportă o gamă largă de formate multimedia (poze, video, text etc.) și actualizarea în timp real a surselor externe de știri sau informaţii, programarea din timp a conţinutului, precum și accesul la istoricul campaniilor și raportarea lor.