News

Vodafone aduce 4G+ în tot Iașiul și începe din stațiile personalizate de călători

05 Oct 2016

Experienţa Supernet 4G+ City în staţiile de călători din Iași este oferită toată luna acesta de către Vodafone România

Odată cu lansarea reţelei Supernet 4G+, Vodafone România anunță și campania de promovare Supernet 4G+ City în Iași și Cluj-Napoca, prin care oferă acces la internet gratuit și nelimitat tuturor utilizatorilor săi de servicii mobile, aflați pe raza celor 2 orașe. În Iași, rețeaua Supernet 4G+ e lansată printr-un proiect special de activare în 4 staţii de călători personalizate, dintre care 2 au la bază un proiect special. Astfel, căști audio supradimensionate completează conceptul „Concertul tău digital” și încurajează experienţa de navigare pentru a descoperi playlist-urile cu muzică din oraș.

Proiectele de comunicare au fost implementate pe suportul Transit Shelters din portofoliul WINK în stațiile de călători: Tudor Vladimirescu și Stadion, Gară și Rond Copou.

WINK Public Multimedia s-a ocupat de proiectarea și asistența în producție pentru execuția căștilor supradimensionale.

Campania Supernet 4G+City se desfășoară în perioada 5 septembrie – 5 octombrie 2016. Ea include și acces la conținut video exclusiv oferit de Vodafone România prin HBO GO, muzică prin Zonga, productivitate prin Office 365, știri business.