News

Lansare proiect pilot de reabilitare refugii călători

05 Dec 2013

WINK Public Multimedia anunţă finalizarea proiectului pilot de reabilitare a refugiilor de călători, prin care oferă ieșenilor posibilitatea de a comunica într-un mod creativ și de a se regăsi într-un mediu mai plăcut.

Proiectul este susţinut de Primăria Iași și Regia Autonomă de Transport Public Iași.

Cu toţii avem ceva de spus. Dar o spunem organizat și într-un mod plăcut.


Noua structură pentru refugiile de călători a vizat înlocuirea pereţilor de sticlă cu panouri din alucobond, montate pe un schelet care le conferă rezistenţă, și punerea la dispoziţie a acestora pentru afișaj publicitar într-o modalitate organizată.

În contextul lipsei de spaţii gratuite pentru afișaj în Iași, Wink oferă prin noua structură a staţiei spaţii special destinate afișajului public, exteriorul staţiei fiind liber și gratuit oricui dorește să comunice ceva, iar interiorul staţiei este destinat proiectelor speciale, fiind necesare achiziţionarea spaţiului și programarea unei perioade de campanie. Proiectul pilot are prevăzută și afișarea, pe exteriorul citylight-ului, a elementelor necesare utilizatorilor transportului public (numele staţiei, traseele care deservesc staţia, harta reţelei de transport public și alte informaţii specifice).

Suportul nou este realizat pentru refugiul de călători din Piaţa Unirii, cu sens spre Copou, și urmează a fi extins pentru toate cele 50 de module ale R.A.T.P. Iași.

Știri din media: Ieşenii, mulţumiţi de noul look al staţiei de tramvai Piaţa Unirii