News

Gata de decolare în staţiile de transport public din Iași

17 Aug 2016

Blue Air, alături de WINK Public Multimedia, aduce experienţa călătoriei cu avionul în staţiile de călători din Iași. Activarea de brand are loc în patru staţii și le vorbește oamenilor despre bucuria zborului și posibilităţile de călătorie disponibile chiar de pe aeroportul din Iași.

Proiectul special a presupus înlocuirea băncii standard din staţii cu 6 scaune reale de avion, amplasate într-un cadru care surprinde interiorul aeronavelor Blue Air. Astfel, numărul de locuri disponibile a fost dublat în interiorul stațiilor.

“Ideea unei astfel de experienţe inedite în staţii personalizate are menirea de a-i apropia pe consumatori de ceea ce înseamnă călătoria cu Blue Air, de conceptul “Smart Flying” și de serviciile și investiţia companiei în tehnologie, echipaje și în parteneriate care oferă posibilităţi din ce în ce mai variate pe segmentele de zbor extern dar și intern”, declară Doru Chirica, Managing Partner la WINK.

În prezent, compania aeriană operează din Iași curse către 6 destinaţii externe și 3 curse interne către București, Timișoara și Cluj-Napoca.