News

The Trumpets și staţiile muzicale

06 Apr 2015

Wink Public Multimedia anunţă finalizarea unui nou proiect outdoor multimedia prin care două staţii din Iași au fost transformate în staţii interactive.

Implementarea reprezintă un proiect special de comunicare urbană realizat printr-o colaborare între WINK, agenţia Namogo și managementul pub-ului britanic The Trumpets.

Pentru a exemplifica atmosfera din interiorul The Trumpets, cele două staţii au fost transformate în spaţii care să împrietenească pub-ul cu oamenii și cu orașul: dincolo de decorarea specifică localului,

proiectul prevede și un jukebox încorporat în city light-ul staţiilor, de unde călătorii pot selecta și asculta melodii dintr-un playlist creat special, iar banca a fost înlocuită cu scaune de bar.


“Ne dorim ca acest proiect să inspire și alte companii în procesul de a alege metode cât mai utile, interactive sau inteligente de comunicare pe segmentul Out of Home, unde accentul să fie pus mai degrabă pe beneficiile aduse comunităţii decât pe impact vizual și atât”, spune Raluca Gavrilescu, Brand Stylist la Namogo.

Demersul are ca scop principal integrarea pub-ului britanic în peisajul ieșean ca o parte amuzantă și distractivă a diversității sale. Abordarea vizează mai mult îmbinarea utilului cu plăcutul și oferă practic ieșenilor o experiență frumoasă – aceea de a selecta și de a asculta piesele britanice preferate, în timp ce așteaptă autobuzul în stație. Astfel, participanții la trafic vor putea interacționa cu stația, cu ceilalți și vor afla și ce muzică se ascultă în pub-ul The Trumpets.

WINK încurajează companiile, publicitarii și agenţiile să implementeze proiecte creative pe staţii, să comunice cu oamenii și să stabilească o legătura cu ei și, nu în ultimul rȃnd, să experimenteze. „Lumea e pregatită și vrea să interacţioneze cu brandurile și altfel decȃt prin simple anunţuri; ori, nu-i așa, experienţele sunt cele care implică publicul și generează rezultate”, precizează Ioana Cordun, Communication & Media Specialist la WINK.

Despre Namogo

Namogo este agenția ieșeană de branding formată din seniori în strategie, digital, design, naming și comunicare. Portofoliul Namogo cuprinde peste 50 de proiecte locale, naționale și internaționale, la care se adaugă, din 2014, experiența a peste 100 de proiecte de naming în România.

Reactia calatorilor la tonomatele cu MUZICA, instalate in statiile din Iasi: "Incepem sa intram in lumea europeana"
The Trumpets: Bus shelter jukebox