News

Staţia Triumf, din Copou, deschide sezonul de schi

22 Ian 2016

Pofta de iarnă vine din Copou! Urcă-te în telescaun și #hailapartie! e îndemnul pe care amenajarea unei staţii din Iași îl propune călătorilor.

Staţia Triumf invită călătorii la distracţie și aventură pe Pȃrtia Nemira Slănic Moldova, printr-o nouă amenajare, cu peisaj de schi și crearea unui telescaun din banca refugiului.

În completarea decorului au fost instalate boxe audio care redau, într-un mod inedit, atmosfera de pe pȃrtie: în interiorul staţiei sunt difuzate sunete specifice activităţii de schi sau foșnetul zăpezii sub clăpari.


Vizualul campaniei îi încurajează pe iubitorii de aventură și distracţie să facă fotografii originale în staţie și să le distribuie pe reţelele de socializare împreună cu hashtagul #hailapartie.

Proiectul outdoor realizat pentru Pȃrtia Nemira face parte din seria de proiecte speciale destinate reabilitării staţiilor din Iași, prin care aceste refugii devin spaţii curate, moderne și valabile pentru proiecte creative care se încadrează frumos în spaţiul colectiv și zona publică.