News

O staţie din Iași îi poftește pe călători la căldurică. La propriu!

19 Feb 2016

Recent amenajată prin intermediul companiei de publicitate Out of Home - WINK Public Multimedia, o staţie din Iași îi încălzește pe călători în timp ce așteaptă autobuzul: are instalat în interiorul ei un radiator. Căldura în staţie funcţionează pe toata perioada zilei, dar și pe timpul nopţii, astfel încȃt fiecare călător care ajunge în acest refugiu va avea confortul și surpriza de a aștepta următorul autobuz "la căldurică". Radiatoarele au grila de protecţie și protecţie la supraîncălzire.

Proiectul este realizat de Mado Romȃnia în colaborare cu agenţia ieșeană Namogo și reprezintă un exemplu de mobilier urban care face orașul mai frumos și îmbunătăţește confortul psihic și fizic al călătorilor.

"Dincolo de impactul vizual atractiv pe care îl aducem staţiilor, prin reabilitarea și îngrijirea lor, astfel de acţiuni reprezintă și modalităţi inedite prin care putem să contribuim pozitiv în comunitatea din care facem parte", declară Cristina Vatavu, Director Economic la Mado Romȃnia. Pentru iubitorii de șaorma din oraș, Mado e bunatatea cu de toate. Mulţi ieșeni sunt clienţi fideli încă din studenţie și revin cu plăcere de fiecare dată cand li se face poftă de gustul său inconfundabil.
Alături de acest proiect special, alte încă două staţii au fost reabilitate și decorate. Destinate să împrospăteze imaginea Mado, proiectele de mobilier urban fac parte dintr-un amplu proces de rebranding, comunicat sub platforma "Mofturi de uns la suflet".

"Sperăm că astfel de proiecte derulate pe suportul oferit de staţiile de călători să inspire și alte companii, publicitari sau agenţii să regȃndească aceste spaţii și să folosească suportul de mobilier urban ca pe o oportunitate de a se apropia de publicul călător și de a crea un cadru bun pentru experienţe plăcute", precizează Ioana Cordun, Coordonator Comunicare și Media la WINK Public Multimedia.

Cele trei staţii recent amenajate prezintă harta reţelei de transport în comun, iar staţia Sala Sporturilor este echipată cu ecran digital, unde sunt afișate următoarele autobuze și timpul pȃnă la sosirea acestora.

O statie din Iasi ii pofteste pe calatori la caldurica. La propriu!
STAȚIE ÎNCĂLZITĂ ÎN IAȘI! Nu veți mai zgribuli așteptând autobuzul