News

Cea mai confortabilă staţie de călători, la Iași

29 Sep 2015

Este vorba despre staţia Piaţa Independenţei, recent amenajată, prin intermediul companiei de publicitate WINK, de către Caretta - companie cu experienţă de peste 10 ani în producerea sistemelor complete de acoperiș din ţiglă metalică.

Noua amenajare a staţiei prevede un acoperiș real, personalizat și adaptat la cotele și dimensiunile staţiei de călători, cu toate sistemele necesare: învelitoare, sistem pluvial și accesorii.

Călătorii care doresc să ia autobuzul spre Copou sunt invitaţi, prin ineditul amenajării, să intre „în casă” și să aștepte, confortabil, pe o canapea.

„Am vrut să realizăm un proiect care să-i facă pe călători să se simtă bine, ca și cum ar fi acasă. Să le placă noul spaţiu amenajat, indiferent de vȃrstă, la fel cum se întȃmplă, de altfel, atunci cȃnd amenajezi o casă. E un proiect tare drag nouă și ne bucurăm că l-am realizat pentru ieșeni. Credem că investiţia în experienţe plăcute este cea mai frumoasă modalitate de implicare în comunitate”, spune Ciprian Marcu – Manager General, Caretta.

Pentru că ideea centrală a proiectului e „simte-te ca acasă sub acoperișul Caretta”, ieșenii vor mai putea vedea în staţie și alte elemente specifice unei camere de zi – un calorifer real, de exemplu, este amplasat în interiorul staţiei.

„În loc să stea să aștepte ca potenţialii clienţi să aibă interesul și răbdarea să le descopere brandul, unii publicitari devin creativi și gȃndesc strategii care angajează direct consumatorii, îi invită și îi încurajează să participe activ la evoluţia unui brand. Asta cred că e atitudinea corectă și e și cazul proiectului de mobilier urban realizat de Caretta. Suntem bucuroși că, de la introducerea Transit Shelters ca și produs în portofoliul WINK, proiectele realizate pȃnă acum au evoluat constant și au devenit din ce în ce mai impresionante din punct de vedere creativ și experiential”, spune Ioana Cordun, Communication & Media Manager la WINK.

Refugiul de călători din Piaţa Independenţei este un proiect desfășurat pe o perioadă de 12 luni, prezintă harta reţelei de transport în comun și oferă posibilitatea afișajului public gratuit pe spatele staţiei.

©Foto: Vladimir Negru