Dezvoltare

WINK se implică activ în susţinerea comunităţii locale prin dezvoltarea de produse și soluţii de comunicare care să răspundă nevoilor acesteia și să creeze, în același timp, plus valoare.

Autorităţi locale

Platforma de digital signage WINK oferă autorităţilor locale un Modul de Partener pentru a putea comunica rapid și eficient cu publicul:

Mesaje și informaţii de interes public: atenţionări, modificări de traseu, îmbunătăţiri sau alte informaţii utile pentru publicul călător și activităţi întreprinse pe plan local

Susţinere campanii de interes general și local - evenimente, sărbători, festivaluri, simpozioane, activităţi sportive și educaţionale

ONG

La WINK, ne implicăm activ în susţinerea asociaţiilor studenţești, a campaniilor desfășurate de organizaţii non profit, independente. Suntem eficienţi în diseminarea informaţiilor cu un caracter umanitar și, în general, în sprijinirea organizaţiilor care promovează implicarea în comunitate.

Despre noi spun:

Prime Iași: Studenția dintre stații

Fundaţia Comunitară Iași: WINK susține excelența

Let’s do it Romania: WINK susţine o Romȃnie mai curată

Proiecte de reabilitare

Investiţia noastră în mobilier stradal are în vedere reabilitarea staţiilor pentru călători și oferirea unui spaţiu pentru afișaj public, cu informaţii de interes general pentru călători, dincolo de oferirea unui spaţiu publicitar.

Proiectul de reabilitare a staţiilor din Iași, demarat în 2014, a presupus înlocuirea pereţilor de sticlă cu panouri din alucobond și montarea lor pe o structură care le conferă rezistenţă. O echipă tehnică desemnată se ocupă în permanenţă de mentenanţa staţiilor și de curăţarea lor.

În contextul lipsei de spaţii gratuite pentru afișaj în Iași, WINK oferă, prin noua structură a staţiei, spaţii special destinate afișajului public gratuit.

Despre noi spun:

Stirile PRO TV: Reacţia călătorilor la tonomatele cu muzică instalate în staţiile din Iași

Ziarul de Iași: O plăcere să aştepţi tramvaiul în faţa Filarmonicii Iaşi! Staţiile, modernizate

Europa FM: În Iaşi, un proiect de reabilitare a staţiilor de autobuz oferă o experienţă originală

IQAds: In Iasi, astepti tramvaiul ca intr-o sala de spectacol: un proiect outdoor semnat Wink Public Multimedia

Ziarul Evenimentul: A început cosmetizarea staţiilor RATP

Digi24: Așteptare mai plăcută. Două stații de autobuz din Iași, dotate cu tonomate

Ne bucurăm să putem inova și să contribuim la schimbarea în bine a peisajului urban.
Fie că reprezinţi un ONG, o autoritate locală sau ești responsabil de un proiect de reabilitare/restaurare, colaborarea cu WINK Public Multimedia poate genera plus valoare și un impact puternic în rȃndul comunităţii.

Dacă ai în vedere un spaţiu, mediu sau proiect pentru care consideri că unul dintre produsele WINK s-ar plia foarte bine, suntem bucuroși și deschiși către dialog.
Date de contact:

+40 740 666 609

wink@publicmultimedia.ro